Verzenden en retourneren

Alle producten worden met zorg verpakt en normaal gesproken binnen 24 uur na ontvangst van de betaling naar je toe gestuurd (binnen Nederland). Wij verzenden alle bestellingen uiterlijk binnen 4 werkdagen na ontvangst van betaling. Wij maken gebruik van de service van PostNL.

Onze verzendkosten bedragen standaard €6,95.

Afhalen

Haal je de bestelling liever op? Dat kan ook!

Afhalen kan uitsluitend op afspraak. Geef bij het afrekenen aan dat je kiest voor afhalen, en stuur een berichtje voor een afspraak om de bestelling af te halen: info@studio-rins.nl

Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen maar is het toch niet wat je had verwacht? Geen probleem. Vanaf het moment dat je bestelling is bezorgd heb je een zichttermijn van 14 dagen.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. (Bij een gedeeltelijke retour van je bestelling worden de verzendkosten niet vergoed).

Wil je iets retour sturen? Meld altijd de retour aan. Dit kan via e-mail naar: info@studio-rins.nl

Stuur je artikel ongebruikt, onbeschadigd, inclusief verpakking en labels, in de originele verpakking retour.

LET OP: Gebruikte, beschadigde items of items die buiten de retour termijn worden verzonden nemen wij niet retour.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Stuur de artikelen retour in de verpakking waarin je ze hebt ontvangen. Heb je die niet meer? Gebruik een andere stevige, kartonnen verpakking. Retours in een normale envelop komen vaak beschadigd aan, en worden dan niet gecrediteerd.

Wij zullen na ontvangst van de producten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.